Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Curriculum Vitae

A panelsámán egy húszas évei végét taposó útkereső kábult renegát. 

Egy városi ember, aki a szorongásokkal teli életében pszichoaktív növények/szerek segítségével keresi az élete értelmét.
Eddigi élete során sok szerrel és szociális helyzettel találkozott, talán ennek következménye, hogy elkötelezett liberális.

Panelsámán egy igazi információ-junkie, minden érdekli, falja az információkat, azonban igazi szkeptikus.

Munkáit tekintve sokáig saját bizniszt vitt, azonban később bizonyos okokból kifolyólag informatikusként helyezkedett el.

Élete álma, hogy legyen egyáltalán egy álma, mondjuk olyan, mint ami minden átlagembernek van például elmenni a Niagarához, és elégedettnek lenni. Vagy este leülni a tv elé elégedetten. Nyugodtnak lenni.

A blog a Panelsámán önismereti, spirituális, lelki fejlődéséről is szólni fog, de legfőképp önkísérletek lesznek pszichoaktív növényekkel, szerekkel. 

Friss topikok

Archívum

In medias res

2014.02.01. 21:11 Panelsámán

In medias res belevágunk a közepébe, nem várunk, nem szarozunk tovább.
Múlt héten kaptam egy diagnózist, méghozzá, hogy felnőttkori ADD-m van, azaz figyelemhiány-zavar. Ez azért sok mindent megmagyaráz, pl., hogy miért ilyen szakadozó a kommunikációm a szellemekkel, vagy hogy miért nem tudok egy filmet végig nézni rendesen.

Állítólag sok javulásra nem számíthatok, de mindenképpen rábeszéltek, hogy próbáljam meg a ritalint. Nehéz volt rábeszélni, mert fiatal kezdő sámánként sokszor próbáltam stimulánsok hatására révületbe jutni. Aztán persze aránylag hamar rájöttem, hogy az amfetaminok nem segítik a fejlődésem, sőt több napnyi nem alvás elég hamar mentális parkolópályára tesz.

Mindenesetre arra jó volt, hogy a mértékletesség erényét elsajátítsam,így jelen pillanatban az ismeretségi körömben én vagyok az egyetlen, aki nem issza magát merev részegre, illetve nem szív fel az orrába asztalokon lévő idegen eredetű csíkokat. Szóval pár héten belül tesztelhetem a szcientológusok legnagyobb ellenségét, a „gyerek kokaint”. 

Persze, nem fogom mindennap beszedni, csak amikor a munkám megkívánja, hogy odafigyeljek.Már régóta más típusú szerekkel próbálok eljutni a nirvánába, és ezen továbbra sem kívánok nagymértékben változtatni.

gyerek-kokain-ritalin.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: drog kokain pszichoaktív ritalin panelsámán

A bejegyzés trackback címe:

https://panelsaman.blog.hu/api/trackback/id/tr675793380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása